Letter H

 • Hard On

  Hard On®

  Active ingredient: sildenafil citrate
  € 2.20per pill

  Hard On® is een recent ontwikkeld geneesmiddel voor de behandeling van erectieproblemen bij mannen. Dit merk wordt geproduceerd door Aurochem (India) en is verkrijgbaar in sterke en extra sterke doseringen.

 • Hard On Oral Jelly

  Hard On® Oral Jelly

  Active ingredient: sildenafil citrate
  € 2.20per pill

  Hard On® Jelly wordt gebruikt voor de behandeling van mannelijke impotentie. Dit merk is recentelijk ontwikkeld door Aurochem en verkrijgbaar in de volgende smaken: kers, citroen, mango, mint, sinaasappel, ananas en aardbei.

 • Hepcinat Lp

  Hepcinat® LP

  Active ingredient: ledipasivir + sofosbuvir
  € 22.04per pill

  Hepcinat LP® is een geweldige remedie voor Hepatitis "C". Ledipasvir in combinatie met sofosbuvir vormen de noodzakelijke complex voor de behandeling van hepatitis C. Nu slechts een medicijn is nodig om te stoppen met het virus en het verwijderen van de verdere verspreiding. Hepcinat lp® is een uniek medicijn dat combineert de eigenschappen van lepidavir en sofosbuvir, die kunnen onderdrukken in een keer twee soorten eiwitten die betrokken zijn bij de verspreiding van het hepatitis C-virus in het lichaam, dit zijn de NS5A en NS5B polymerases.

 • Hiv-1-2 Test

  HIV-1/2 test

  Active ingredient: HIV-1-2 test
  € 1.76per pill

  HIV 1/2/O is een snelle test apparaat (volbloed / serum / plasma) met chromatografische immuniteit analyse voor kwalitatieve detectie van antilichamen voor Human Immunodeficiency Virus (hiv-virus) type 1, type 2 en type O in het bloed, serum of plasma die zal helpen bij de diagnose van Hiv-infectie.

 • Hytrin

  Generiek Hytrin

  Active ingredient: terazosin
  € 1.10per pill

  Generic Hytrin is used for treating high blood pressure and treating signs and symptoms of benign prostatic hyperplasia (BPH).

 • Hyzaar

  Generiek Hyzaar

  Active ingredient: losartan-hydrochlorothiazide
  € 0.84per pill

  Generic Hyzaar is used for treating high blood pressure. It may be used to decrease the risk of stroke in certain patients with high blood pressure.

Door op onze site te blijven, stemt u automatisch in met de opslag en verwerking van uw persoonlijke gegevens, in overeenstemming met ons Privacybeleid.